Алай девирда

Уьмуьр физва акваз-такваз,
Гьар инсандив рахаз-рахаз,
Пис ва хъсан ксар ава,
Гьардак вичин хесетар ква

Дустуни дуст маса гузва,
Дак!андазни руш тухузва,
Къуншиярни гьич туьк!уьзвач,
Сада садаз гьуьрметзавач

Пехил ксар пара ава,
Са инсанрал кьве чин ала,
Аллагьдихъай кич!езавач,
Пул гвачирди герекзавач

Дегиш жезва дуьнья михьиз,
Гьахъвал к!усни гьич тийижиз,
Девлетлуйрив и дуьнья гва,
Куьчеда тек кесиб ава

Дуьньядин и гьалар акваз,
Жезмач хьи гьич завай рахаз,
Гъавурда куьн гьата т!ун зи,
Ч!ур хьана хьи и дуьнья чи.


Рецензии