Вахъ вил хьана чан зи диде
Дарих хьана заз вун такваз,
Акьул гана сифтедай чаз,
Вахъ вил хьана чан зи диде,
Мус аквада вун заз диде?
Шумуд югъ я такуна вун,
Вун галачиз сефил я зун,
Михьи рик!ив за ваз лугьун,
Вахъ вил хьана чан зи диде,
Мус аквада вун заз диде?
Свидетельство о публикации №114100803372