Рикlин сирер...

Зи азизди лугьун за ваз,
Гьар къуз к!ан я вун акваз заз,
Чидач патав вун къведат!а,
Чун чаз кьисмет яр жедат!а

Ваз ахъайда рик!ин сирер,
Рик!из хуш я гьа ви вилер,
Ви гафарихъ яб гуз к!ан я,
Вун дак!анди заз душман я

Валай гъейри яр авач заз,
Вуна гъейрид кьамир жуваз,
Чир хьухь ваз яр вун багьа я,
Вун зи нефес,зи гьава я...


Рецензии