Знов бiй пролунав мiж братами...

Знов   бій пролунав  між  братами,
Там смерть, наче тінь навкруги…
Як  стати  могли ворогами
Сьогодні, вчорашні  брати.
Чому Віра Світ не єднає,
Де дівсь Заповіт: "Не убий"?
Чому ж вибухівка лунає,
Триває кривавий  двобій…
Так гинуть  нізащо  вояки,
Єдиної  діти сім'і,
Та чавлять  на них постулати,
О, Боже, ми діти  твої.
Врятуй від біди, та помилуй,
Щоб більше не знали  борні,
В боях не втрачалися сили,
Кінець  щоб прийшов цій  війні…


Автор Геннадій  Сівак.
7  вересня   2014 року.


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.