знову...

…не пояснюй що сталося,
не повірить ніхто:
божевілля знущається
не впускай в душу стон
болем сліз упиваючись,
не дури себе знов
до безкарності грається
б’є у сполох тривог
нащось вітер зриваючись
полонить в унісон
навіть не співчуваючи
знов наскакує, знов…


Рецензии