This is My Son... Это Мой Сын...

Christian hymn

This is My Son, the Beloved,
In Whom I have found my delight.
This is My Son, the Beloved,
In Whom I have found my delight.
 
Hear Him, hear Him!
My Son, in Whom I’ve found My delight.
Hear Him, hear Him!
My Son, in Whom I’ve found my delight.

Христианский гимн

Это Мой Сын Возлюбленный,
В Ком радость Я нашёл.
Это Мой Сын Возлюбленный,
В Ком радость Я нашёл.
 
Слушайте, слушайте!
Сына, в Ком радость я нашёл.
Слушайте, слушайте!
Сына , в Ком радость я нашёл.


Рецензии