I am cruciffied with Christ. Я распят со Христом

Christian hymn

I am crucified with Christ
And it is no longer I who liveth,
But it is Christ who lives in me;
And the life which I now live
In the flesh, I live in faith –
The faith in the Son of God
Who loved and gave Himself up for me.
 
And now I/m walking by the Spirit
Step by step, day by day.
O Lord, I love You.
You’re the precious One to me.
As I do this and that
Lord, remind me where You’re at;
You’re in my spirit,
Dispensing grace to me.

I am crucified with Christ
And it is no longer I who liveth,
But it is Christ who lives in me;
And the life which I now live
In the flesh, I live in faith –
The faith in the Son of God
Who loved and gave Himself up for me.
 
And now I’m walking by the Spirit,
Marching on toward the goal.
O Lord, Your purpose
Means everythging to me.
All self-love I lay aside
For the churches, for Your Bride,
For the fulfillment
Of Your economy.

Христианский гимн

Я распят со Христом;
И уже не я живу,
Но это Христос живёт во мне;
И той жизнью, что живу,
Во плоти, в вере живу –
В вере в Сына Божьего
Кто в любви - Себя, дал за меня
 
И вот теперь хожу я Духом
Шаг за шагом, день за днём
Господь люблю Тебя.
Ты драгоценный мой.
Делаю то или это
Господь напоминай, где Ты;
Ты в моём духе,
Раздаёшь мне благодать.

Я распят со Христом;
И уже не я живу,
Но это Христос живёт во мне;
И той жизнью, что живу,
Во плоти, в вере живу –
В вере в Сына Божьего
Кто в любви - Себя, дал за меня.
 
И вот теперь хожу я Духом,
Прямо к цели маршируя.
О, цель Твоя Господь
Всё значит для меня.
Cебялюбье отвергая,
Ради церкви, и Невесты
Для исполненья
Домостроительства Твоего.


Рецензии