Симфонii живоi ще душi

Життя кидає в саму лаву.
Не помічаючи мене.
Там різнобарвно, не погано.
Але там начебто все зле.

І десь знайомі пробігають.
Так хочеться до них піти.
Але у серце дико жалять.
Симфонії живої ще душі.

Ноти розгойдані по колу.
Я начебто на каруселі лихварів.
Але у пошуках кращої ролі.
Знов чую шепіт з його снів.


Рецензии