Юксынам
Жидген йолдозлары калыккан,
Йозлэрэнне карап туймас идем,
Мин янына барсам ерактан.
Хава ямле була аяз кичтэ,
Ямлэлэгэ бэзге курэнмэй ,
Шигырь язып кына жаныкаем
Хичкенэдэ йорек сурэлмей.
Чечлэрэннен сыйпап сияр булып
Убер идем сине кочаклап,
Сэрлэрэмнэ минем аннар иден
Кузлерэнэ озлэп карасам.
Свидетельство о публикации №114100706646