Окуляри

Окуляри у фіолетовій оправі або Випадкові знайомі


Ти дивився на світло, крізь скло окулярів
Я дивилась на тебе крізь теплий туман
а тепер на полиці, між інших товарів
бачу я наш буденний обман

Говорили, сміялись, зневажали думки
Один одного хтіли зламати
Не торкнувшись твоєї, чужої руки
Не плануєм взаємно чекати

Випадкові з тобою ми свідки життя
Перехожі на світло червоне
без спокути тепер і без каяття
ми ламаємо всі заборони

хто ти є, в окулярах, що кольорм снів
у мелодію ночі зіллється
я не хтіла і ти не хотів
Але так у житті от стається.


Рецензии