Межа зневiри...

…зайнявся похмурою тишею ліс,
забилось тривогою змучене серце:
в невгаслому полум’ї віри в людей
терпіти ненависть, прокльони,
їх лють, і байдужість, і сміх,
межу перетнути зневіри боюся…


Рецензии