Некоторые теряют голову

Некоторые теряют голову до того, как их обезглавливают.
http://sheikyermami.com/do-gooder-beheaded/

Do-gooder beheaded
by SHEIKYER MAMI on OCTOBER 3, 2014
Robert Spencer:

Islamic State beheads British aid worker who thought his work for Muslim charity would save him

Alan Henning thought his work for a Muslim charity would save him from the Islamic State. This is one of the fundamental fallacies of the West’s entire approach to the global jihad. Western analysts and policymakers persist in the delusion that their concessions and acts of kindness will meet with reciprocal acts of kindness from Islamic supremacists and jihadists. This is not, in fact, the case. Instead, they’re just seen as signs of weakness, and regarded with contempt.
Благодетель обезглавлен по SHEIKYER МАМИ на 3 октября 2014

Роберт Спенсер: Исламское Государство обезглавило британского работника помощи, который думал, что его работа для мусульманской благотворительности спасет его от Исламского Государства. Это одно из основных заблуждений всего подхода Запада к глобальному джихаду. Западные аналитики и политики не могут избавиться от заблуждении, что их уступки и акты доброты встретят взаимопонимание исламских экстремистов и джихадистов. Это не так, вместо этого, они просто рассматривают подобные шаги Запада как признаки их слабости, и относятся к нему с презрением.


Рецензии