За що люблю я лiс?
За ягоди, гриби,
Що восени приніс,
За борщик з кропиви,
За прохолодну тінь
В спекотну літню днину,
За дзвоників „дінь-дінь”,
За втішний спів пташини.
За гарні ліки з трав,
Цілющий сік беріз,
Папір, що ліс віддав.
За все люблю я ліс!
Свидетельство о публикации №114100710022
Галина Грицаченко 17.10.2014 09:24 Заявить о нарушении
Елена Макарчук 17.10.2014 19:25 Заявить о нарушении