Батькiвщина

Ти станеш перед нею на коліна,
Вона могуча, сильна, молода.
І лиш за нею б твоє сердце затужило,
За ненькою, величной як вода.

Вона тебе пригорне в злі хвилини,
Накормить і напоїть в злі часи.
Її ми гордо звемо Батьківщина,
Ти гордість цю в сердцях своїх носи.

Ти станеш перед нею на коліна,
Назвав себе її тяжким творінням.
Її ми з величчю вінчаєм Батьківщиной,
Її ми з гордістю назвемо - Україна.


Рецензии