Заклик до перемоги

Я більше
не вірю жодному слову,
занадто багато ти нам обіцяв
Ти все проміняв на гарячу промову,
останю сорочку та й ту з мене зняв

Ти кажеш
як важко солдатам живеться
Кричиш на арені "Їм слава й хвала"
Невже через тебе кров їхняя ллється?
Невже в цьому винна твоя булава

Я більше
не хочу з тобою ділитись
Я вільна країна щасливих дітей
За наших солдатів я буду молитись
За мирне життя звичайних людей


Рецензии