До Дня вчителя

Ні сил, ні часу не жаліли.
Усі знання нам віддавали.
Відверто, щиро нас любили.
Ви втоми до дітей не знали!

Навчали совісті і честі.
Писать, читать, співать, ліпити...
Дорогу нам на перехресті,
Вказали. Господу відкритись!

Уклін Вам низький і подяка,
І многі, многі, многі літа...
Бажаю успіхів всіляких,
Терпіння, молодості, цвіту!


Рецензии