Fara titlu

Pe la chindii,cand soarele apune,
Cand ziua alba ia sfarsit,
In giam imi bate raza lunii
Ce ma orbeste licarind.

Si din a ei lumina clara
Muza cerne cu temei
Randuri line,asternute,
Pe al filei alb traseu.

Cade c-a o stea polara
Din maretul Univers,
Care-alina si dezmearda
Rima noului meu vers.

Zboara iute,c-a sageata
unui fulger orbitor...
Cu o ploaie ciobaneasca,
Ploua pentru cititori.

Eu va redau in vers "iubirea"...
Si cat traiesc,eu va iubesc
Cu iubirea ma avant in ceruri,
Scriind iubirea- intineresc!


Рецензии