Moldova... visul

Autor Iu.Tatamirov
          
Raza lunii incet coboara
Peste vai peste coline,
Lucitoare si usoara
Precum ochii unei zane...
Si o dulce amintire
Ma conduce usurel,
Pina la poarta casei tale,
La al dragostei castel.
Unde-adesea sub fereastra,
Langa trandafirul roz...
Iti sorbeam gurita dulce
Si te-mbratisam voios.
Priveam in ochii tai caprui
C-a intr-o apa vie...
Si iti cantam cu glas duios
Romantsa de iubire.
Pana in zori iti impleteam
Din poiesii iubirea...
Cu tine-alaturi ma simteam
Niebun de fericire.
Totul parc-a fost un vis
Si sa pierdut in zare,
A apus in taina c-a o stea,
Sa stins c-a o lumanare.
Asa e soarta,ea conduce
al vietii ritm si calendar,
Cat nu te-ai starui de tare...
Ce-ti este dat,aceia ai.


Рецензии