La revedere scoala

19mai 1981s.Horodiste RSSM
       Autor Iurii Tatamirov
Nu pot sa ma despart de tine,scoala mandra si frumoasa,
Deoare ce anii acestea trec si cu ei copilaria noastra.
Unde esti tu gradinitsa?Clasa intai unde-ai ramas?
Toate ni s-au scurs din viatsa c-a o ora de ragas.

E grea si trista despartirea,dar noi pornim spre viitor.
Pe-un drum ales in calea vietii...
Adio! scumpi invatatori.
Va multsumim pentru rabdare,pentru povatsa cu nesats,
Va vom mai scri cate-o scrisoare,ca sa nu fiti de noi uitati.


Рецензии