Lacrimioara

Autor Iurii Tatamirov.
    
Te-asemeni cu o lacrimioara,
Ce infloresti in zi de mai.
Aroma ta ma infioara...
Si ma imbata cu alai.

Ai ochii mari,c-a doua stele,
Gurita dulce,de malin.
Cat o sarut,nu ma mai satur...
IUBITA mea! - O dulce crin..

Imi place sa te-admir,iubit-o!
Sa te privesc cu mult nesat.
Sa-ti manghai parul c-a matasa
Si sa te strang in al meu brats.

Tu iesti o dulce melodie,
Pe care-o cant,cat mai traiesc,
Caci ea alina si desmearda...
Suflietele omenesti.

O!...Lacrimioara,mandra floare,
Mireasa blanda din povesti!
Tu esti o dulce sarbatoare...
Care-o iubesc si o doresc.


Рецензии