DE NAI FI CU MINE...

Autor Iu.Tatamirov
   
Tremura plopii in noaptea tarzie
Si frunza in soapta suspina cu dor.
Pe-o raza de luna,spre mine coboara
Chipul tau gingas...si eu ma-nfior.

Caci numai cu tine,eu ma simt mai bine.
Pentru tine mereu,bate inima mea...
Tu,de nai fi cu mine,n-as trai fara tine...
Numai tu esti iubirea,viatsa si dragostea mea.

Ori unde nu m-as duce,te am cu mine, alaturi
Mereu te port cu dor,in sufliet si in gand.
Si cat esti de frumuoasa,stiu numai eu si luna...
Cu tine alaturi viatsa,imi este-un dulce cant.

Caci numai cu tine,eu ma simt mai bine,
Pentru tine mereu bate inima mea.
Tu,esti steaua iubirii ce ma arde intr-una.
Pe cat mai traiesc,eu te voi canta!


Рецензии