ADIO

Autor Iu.Tatamirov
               A D I O
Nu stiu ce se-ntampla,apune o stea.
E ste steaua iubirii,a mea si a ta...
Regretul se pierde in zari,ratacit,
Iar inima bate in ritm obosit.

E geloasa si grea despartirea
Suspina in zari fericirea...
Iubirea ranita,ofteaza durut...
Nimic nu ne leaga,e totul pierdut.

A cui este vina?..A mea sau a ta,
Voteaza doar soarta si timpul cu ea.
Nu ne-a fost dat impreuna sa fim...
In spriginul vietii,sub un cer senin.

Adio,Iubit-o!-Adio!
Pastreaza in taina iubirea...
De na fost cu mine,cu altul va fi,
Alte clipe senine ne vor insoti.


Рецензии