Mama draga

  Iurii Tatamirov.
   
Buna ziua mama draga!
Ce mai faci?,cum mai traiesti?
Din copilaria toata,
Am venit sa te petesc.

Buna ziua mama sfanta,
Cu suvite albe-npar...
Din livada inflorita,
Ti-am adus trei flori de mar.
Trei miresme aromate,
Ce le-ai rasadit cu dor...
In a suflietului glastra,
Si-au rodit doar trei feciori.

Bucura-te mama scumpa!
Esti o"zana dinpovesti"
Esti ragina vietii mele
Mama dulce,"te iubesc!"


Рецензии