Листочки довкола кружляють
Птахи відправляються в путь.
Метелики вже не літають,
Давно, вже, хрущі не гудуть.
В повітрі чутна прохолода.
Туман пробирає, густий.
Віддихати хоче природа -
Немає краси, вже, у ній.
Ще й дощик, буває, загляне
І смуток у дім принесе...
Так прикро, так холодно стане -
Життя це осіннє моє...
Свидетельство о публикации №114100505370