Гидав щэ вам, мо, й ф Довск?

Так смой, фарш, морэ слёз!
Мы не замерзнь з гармон

Гондэ мы вам тут, можэ, й
Навыть спычэм з гармонё й.
Бо, мо, ж освойиф шось М.
Ну, Мишка во ш с Тимошка
Да, го, Пашко ш са й КошМань.
Типа жа-х хорусь, ой!

Мало ж в нас иньСьрюМеньТий
Во в уф ПайТий со й энтим…
Как то ёго там во ж…
А! Ню, ха, сь той ГорБацьКой зь,
Сцё газь обсцела й бацька й,
Гаж, ох, кай рэйВерСов.

И во: мы газ врубаем Ш
Да блин по шапо-клячкам!
А то вець в шляп делов!
Гот мы й подмый рубашкы й
В КыйОйВы й прамо нашым.
А чо, ревер барол зь!

Ну, гы, рывЕРбырГахЦый
Мы ны осылыв з Васьё М?
Ну, так а на а во ж Дь.

Ну, Ж ДийАйСлов ось бачышь?
2 мужыка собаЧать
Чатамы бабок з воз!

Шо дэ шэ нек вам вождь?
Мы скынул всэ пот хвощ!
От и йимо но вш ночь.
То-то, товарыш, варыш
Кала да шакаладав сць
Шмоткамы камень-госць!

Йихав ж дэсь з МотыКалый
Голый да Обыдраныць.
Ну, ий, Х ф Калузи Ж здох.
Шо, Наш Хирон ны бачыть,
Ек дэсь сабач КенТавРа й?
Ах, немц с траянский Кось!

Шось ты в Нас райсБейРош.
РэйсМУС Раиске хошь?
Так мы с РошэНом в Польш.

...ну, от как в нас Харошк.
Шо тамо за сциКловм?
Засцит жэ й сонцэ почк


Рецензии
Удивительно...

Елена Цыбрий   07.10.2014 01:18     Заявить о нарушении
Чево Ш уді Віте льна?
Мы, мо, с ПоліСься аж.
Так шо й Ас трох лагав лягавых конюХав.
Ну, а ЦыбашКУ СЬ
Та ЕленКУ ЗЬ ПрыкраСну
Ці зь прыкра бачыць Хоць в снах дзе й?

Прабачце
За апасДане.
Но: СА І ПрайзНікХам славным.

Васыль Брыль-Кобзар   08.05.2015 07:07   Заявить о нарушении