Осiннi дзвони

Ідуть замріяні дощі,
Летять додолу.
Під дерево біжиш мерщій,
Або до дому.

Розмили стовбури дерев,
Гілки змивають.
І море навкруги тепер ,
До небокраю.

Червоні в осені стежки,
І ліс червоний,
І птаство кличуть ватажки,
В осінні дзвони.


Рецензии