Самотн сть

Агов, любий, давай навпаки?
Ти напевно відчуєш, як це буває,
Коли вітер мережний дує в шпарки,
А поряд з тобою нікого немає.

Не боїшся бути самотнім? Егеж
Ти дізнаєшся як тії будні з*їдають,
У просторі, де зовсім немає меж
І поряд з тобою нікого немає.

Що? Безсоння? Тобі ой як погано?
Зазвичай я пігулки ковтаю.
Що? Незручно, жахливо, коханий,
Коли поряд з тобою нікого немає?

Ти не можеш чекати покірно?
Не сидиться на місці? Знаю.
Когось обійняти кортить надмірно,
Але поряд з тобою нікого немає.

Я скажу тобі розв*язаня проблеми,
Я колись це серцем відчула.
До людей стався так, як люди до тебе
Або поряд з тобою нікого не буде.


Рецензии