ПТН ПНХ

За гороскопом в меня свято!
Найщасливіший день в житті -
Торочить радіо завзято
Про водолія та ваги.

Але повірити не можу.
Зірки зійшлись там, не зірки,
Чи може д"явол, слово Боже,
То, як на мене, все казки.

Вже день минає, вечоріє.
Не трапилось нічого зовсім!
Не здійснилася жодна мрія.
Лише наблизилась осінь.

Кому астрологи потрібні?
За що їм, дідько, платять гроші?
Вони ж дають прогнози хибні,
А зарплатню беруть хорошу.

Вмикаю телевізор - може там
Мене чекає добра звістка?
Егеж, "позбавтеся від жирних плям"
Реклама та, як в горлі кістка.

Новини подивлюсь, а що?
Чи може там є щось корисне?
Й новини перервали, казна-що.
І тут меня забракло кисню...

Ведуча з радістю в очах
Щасливо нам повідомляє,
Що зникне в Україні страх,
Бо більше Путіна немає!

"Убили ката, ката вбили"
Скандує український люд,
А росіяни до могили
Покірно квіточки несуть.

Вкладають чемно ті вінки,
Труну закопуютть у яму.
Тепер все в світі навпаки!
І сонце яскравішим стало!

Астролог, любий, був ти правий,
Сказав слова ти золоті!
Настав для усієй держави
Найщасливіший день в житті!


Рецензии