Моя Батьк вщина вижеве

Моя Батьківщина за вашу родіну
З розширеними корднонами
Топиться слізьми, вмивається кров"ю
Розривається болем, реве, стогне.

Але моя Батьківщина вижеве
Нажаль, на відміну від вашої.
Дурної, незрячої, хижої.
Ну, воюйте, воюйте, а далі що?

Немає майбутнього там, де похований
Хлопець під номером шість.
Адже все у вас розраховано
На подлощі, брехні та злість.

А до нас героями повертаються
Солдатів в нас мертвих немає,
Бо в Україні всі знають,
Що справжній герой не вмирає.

Тому моя Батьківщина вижеве -
Не розширені ваші кордони.
Бо свідомих у нас тисячі,
А патріотів у нас - міллійони.


Рецензии