Просто. Голе. Кохання

Я врізаюсь
у м"якість
твого ковдрово теплого тіла.
Я не хотіла!
Це передбачення.
З печива.
Для меня незрячої.
Ввечері
місто похилить голову
ні, не від сорому.
Тільки б не бачити
Тебе. І мене. Поряд сплячої.
Без вульгарних деталей,
як на дорослих каналах.
Просто. Голе. Кохання.
На столі. Підвіконні. В ванні.
Хоча це вже наша справа
щодо уяви.
А далі...

Буде
Ранок. Трамваї. Люди.
Ми - незнайомі.
Наче в шоломах
проходимо повз.
В голові розмаїття поз,
а ввечері
знов передбачення
з печева,
де дослівно:
"О восьмій на Революційній"


Рецензии