Про брехню

нас вже майже немає..
нас роз"їло
перламутрово-сірим
брудом.
відвертим блудом,
бо навіть ЗМІ
вже не знають самі
що б такого збрехати,
аби почали зітхати
люди на всій Землі.
аби задихнулися трави
і ми
від тієї ж отрави,
що гарно нам подається
і продається
разом з душами,
котрі й без того ледве живі.
по лезу ножів
ми не просто ходимо -
ми голови
кладемо на них.
а робимо це
посміхаюсь,
наче воно спасе.
не вагаючись
кладемо до рота пігулку,
що виїсть розум,
позбавить притулку
на користь чиїхсь там синів.
НІ!
досить,
достатньо,
доволі!
поволі
з"їжати з глузду
через розпусну
добу.
ганьбу! ганьбу!
телебаченню.
ЗМІ давай, до побачення.
ми говоримо НІ!
зомбуванню,
знущанню,
брехні.


Рецензии