така, як ти

а найдурнішим є те,
що я дивлюся на мініатюру твоєї фотографії у вкладці діалогів
частіше, ніж на будь-що інше
серед глибокого й неспинного океану
записів,
віршів
та картинок.
я гріюся спогадами
та надіями
обійняти тебе
під переспів пісні
однієї української групи
моєю улюбленою виконавицею.

така,
як ти
один лиш раз
на все життя...


Рецензии
Красиво.
и я люблю Океан

Марошка Кортес   11.11.2014 23:22     Заявить о нарушении