Скаженiе свiт

Дивлюся, друзі, пильно
На цей скажений світ,
Озброєний надійно
Багацько дуже літ.

Він нищить людську різність
За цілі маячні,
Плюндрує людську гідність
В страшні криваві дні.

Кричить, що захищає
Обмежений свій світ,
Як жити він лиш знає,
Рятує люд від бід.

Від бід свобідно жити
Як хочеться усім,
Та мислити й творити
І мати власний дім.

Дивуюся сьогодні
Як скаженіє світ,
Як тим, хто з ним незгодні
Скорчує він вік.
04.10.14.


Рецензии