Загадка - Лелека

На дахах, стовбах гніздиться -
Сильна, гордая ця птиця.
Кажуть, він дітей приносить -
Має крила довгі досить!
Дзьоба довгого і шию...
Пташенят глядіти вміє!
Жаб, шукає їм, ведмідок -
Так годує своїх діток.
Він летить до нас здалека -
Бусел, Журавель... ( Лелека. )


Рецензии