Я буду йти до тебе, крок за кроком

Я буду йти до тебе, крок за кроком,
Чекатиму на зустріч без утоми.
Я прагнутиму серцем, рік за роком,
В твій дім Любові. Лиш твої Основи

Вивчатиму, заглиблюючись в Сутність
Простих і непростих речей і явищ,
Щоб перейти у Радість, і Могутність,
І Єдність Світла в проявах уяви.

Я долучусь скарбів твоїх високих,
І увійду у Дім твій неодмінно,
І усвідомлю істинність Пророків,
Що йдуть на Землю Світлом безупинно.

03.10.2014


Рецензии