Ти вже маeш дозвiл на сповiдь

Ти вже маєш дозвіл на сповідь,
Прославляєш щирістю Душу,
Припиняєш гарячі лови,
Щоб приборкати темінь злющу.

Ти собі довіряєш більше,
Тобто Суті своїй і Крилам,
Ще шукаєш в собі найгірше,
А знаходиш Любов і Силу.

Ти ідеш через зміни. Доля
Тебе вибрала серед інших.
І на все і про все є Воля,
Що гартує щирих й міцніших.

02.10.2014


Рецензии