Numai iubirea

Autor Iu.Tatamirov
               
;Cu pas vioi iubirea iti trece pragul;,
Cand sufletul ti-e plin de farmec cant.
Doar cu iubirea tinzi  spre fericire...
Iubirea este un  vesnic legamant.

        Doar numai iubirea e o flacara vie,
        Ce arde cu foc doua inimi ferbinti.
        Oricat n-ai iubi,ea mereu te imbie,
        Te chiama cu ea,c-a mereu s-o alinti.

Fara iubire nu e viata,fara iubire este trist,
Cand ea domol iti trece pragul,
Si tu te simti mai fericit...

          De parca-ai fi un Valentin
          Cu oci albastri,luminosi,
           Care privesc la Valentina,
           Vrajind-o magic cu gipnoz.

Caci numai iubirea,e-o flamura vie.
Acest sentiment curios,adorat...
Te chiama cu ea,mereu te imbie,
Oricat n-ai iubi,sa iubesti neincetat.


Рецензии