Casa mea cu pridvor

 ;Autor Iurie Tatamirov
;Casa mea cu pridvor,cu ferestre-n livada;
Azi ma cemi iar cu dor,leagan sfant,parintesc.
Sa revin c-a mai ieri,la umbrita de nuc...
La gradina cu visuri si povesti stramosesti.

Sa-mi las capul usor,iar in bratele mamei
Si s-adorm linistit de-al ei cant leganat.
Casa mea cu pridvor - vise dulci si senine,
Cat de mult te iubesc,inca nu te-am uitat.

Cu regret,mai tarziu,iarasi ma voi intoarce.
La acel prag de lut,si pereti varuiti...
Unde nu m-as afla,amintirea ma doare;
Leagan scump,parintesc,foarte mult te iubesc!


Рецензии