Как тяжело говорити с людьми

На их языке каменном!
Чуйіш? А ты прывызі-к Казі
Косочку, коль хазяін!

Ну-да. Клопотый! Господі мій,
Скікы у в тік старых яновськых!
То йім кур от ходімо закрый,
То картошк поткопай ано ж.

Посіяла баба рыйДікСк.
І подросла но рапсушка,
Ты, пітарда, пудйідь да пудрый
Тіпа, ну, ту ж заразынКУ Ш.

Бо ж полэ взгорёт трахТогРіхСт.
Да ны совСём, пар2, с трафкаМы ш.
Так ты, Мыш, зйізьдзь но до Змійішч
Тута во ж на коньБайНовы й.

О гэтак а вон званім б:
Ты чуйіш чульЛіву зь мамоцьКУ СЬ?
Фкусі сьвій пальчік, э, Цігр!
Раз ты шэ жывый.
Ат Сфінін с Петухі Ж
Ф хіжіне-варымні.

Ах, да фардзонамы ж мня взарВалі вш
Лівшіцы всю увсяцьБіну зь.
Аж фалоса мозьня гріць
А фо та на лафотцы й. 


Рецензии