Ззивш проса с коробкы,

Попросыш в сыч мёду ж

Звучит Альбинони.
И я, бы шалёный,
Всэ думаю: шо ж я такого вж зробыв,
Шо, ну, а ны тромба
Ны прагнэ помоч мни
Хоть дров поколоты
Чы й сины опкрыць.

А гонды во з ночы
Бурчеть пилы й косы й
Дыметь но занозы,
Шо зрижуть вэсь свет.
И ты выйдыш гондэ
И здолайиш шось шэ вш,
Колы но пуд вэчор
Умруть сатанетк.

То бамбардировка:
100 бардый ж вам в морду б!
А бамкны про шо в йих –
Здуриють аж федьк!
Застукны бо хто ж их
Хоть изь ухЧасКогВых.
Воны ж всэ йих ГОМне
Скупыл с порохнем.

Да й вота: чаботьти
Смырдеть но хай обмаль.
Я ж думаю очынь,
Дэ й ножкы б в воде.
Звоню от уф горад –
А там всэ в рыйМоньТик.
И дэ ж простирнёшСИК?
Забый тэбэ мелк!

Да й вот: ты заиз тут ныкэч.
Зизаг – и ты взэ з у в сызьзей.
Бо з маслав набраф аз ф сыстрэй.
Ну, в савок е ж сливкы найсфежш.

Пашли ж от да зминь рэзюмэ вж.
А то морда хару скубэ ль.
Мы ж надт гоноровый,
Щоб ф7 даты фотый.
И хай но шолотять:
Ну, ж исьцинный бес?

...ну, во йдэ ж дэсь Козьзе?
А тыйийи вдолайиш?
Ну, шоп помоч красиць печ


Рецензии