Загадка-Дiд 2

Удвох із ним копаєм грядки.
Він дуже любить мого татка!
Бабусі вже, давно, немає -
Тож він онуків забавляє!
Чимало знає віршів, ігор.
Його зовуть, доречі, Ігор!
Усе він вміє, все він знає.
У нім поганого не має.
Готує смачно нам обід,
Як у від*їзді мама... ( Дід )


Рецензии