Ты памятаеш

Ты памятаеш час,
Калi быў дзень кароткi?
I той цудоўны пах
Квiтнеючай стакроткi?

Ты памятаеш тыя
Пяшчотныя прызнаннi
I крокi непрастыя
Да нашага кахання?

Твой погляд i ўсмешкi
Магiчныя паланнi...
I мая сцiпласць, спешка
I рук судакрананне...

Ты памятаеш гэта ўсё?
Наш сакавiк, вясну?
Як ты вайшоў у мае жыцце
Душу маю крануў?

Наша знаемства i спатканне -
Напэўна гэта лёс
I наша палкае каханне
Вясны вецер прынёс.

Я мару каб вясна была
У тваей, у маёй душы,
Каб з нашых сэрцаў не зышла -
Засталась назаўжды.

1 октября 2014


Рецензии