Вони загубили Любов

Вони загубили Любов
У буднях, десь серед людей,
Замучені криком відмов
І грюканням тіл і дверей…

Вони загубили себе
В претензіях і молитвах,
Давно поховали святе
У сутінках треб і розваг…

Вони загубили Життя,
Згубивши себе і Любов…
Чи знайдуть шляхи і Знання,
Щоб Світла торкнутися знов?

01.10.2014


Рецензии