Загадка - Дiти 3

Ласкаві, як маленькі
І хочуть лише грать.
Дорослими, швиденько,
Як мама, хочуть стать.
На батька бути схожі -
Буть мужніми, як він...
То дарування Боже -
Кохані донька й син!
                ( Діти. )


Рецензии