Читаючи Евангелiе
1
Прощаються тобi грiхи
Вiзьми свою постiль i йди
Не бачили такого ми:
I тут же встав, пiшов за Ним
Без притчi же не говорив.
Хто ж Вiн такий, Хто ж Вiн такий?
2
Як настала дев'ята година
Боже мiй, Боже мiй, Ти покинув?
Як воскрес Вiн уранцi, з'явився:
Скільки Свiтла, що свiтить людині..
021014 12.59
*В стихотворении использованы цитаты из украинской Библии в пер. о.Рафаила (Турконяка)
Свидетельство о публикации №114100204139