Stiu, nu-ti mai pasa...

                2009 год.         
                MILANO
                (Mold)
Un vant hoinar ma bate din spate si din fata,
Eu,tremur ca o frunza in ramul unui pom.

Vreau sa-ti mai cint iubirea,dar stiu ca nu-ti mai pasa,
Caci sa sfarsit in graba,c-a viata unui om.

Sa ma inalt in ceruri,nu am nici o putere,
Ma invaluie tristetia si suflietul meu piere.

Mi-arunc privirea in zare,gindind militareste,
Gasind o alta cale de trai imparatesc.

Dar CINSTEA,OMENIA,pe cand timpul se trece,
Ma mai incurajaza cu tine sa traiesc.

Traind un sfert de viata in pace,impreuna,
Tu, nu m-ai inteles,cind toti ma-ntelegeau.

Acum,cind sint departe,incerci sa-mi dai binete,
Dar timpul nu intoarce al vietii calendar.

Ma doare departarea si despartirea plange,
Inima imi bate in ritmuri nebunesti.

Frumoasa este viata cand raul nu te-atinge
Si cit traiesti in pace,cu-atit intineresti!


Рецензии