Cararea ce duce spre mama

           14.02.2014 год.
             М О С К В А
               (Mold.)
Gandu-mi zboara ca vantul la casuta din vale...
La gradina-nflorita,ce zambeste la soare,

Unde maica batrana sta cu dorul la poarta
Obosita-i privirea asteptand zi si noapte.

Draga, mama,esti o floare de dor si jale,
Scumpa,Mama ,dulce gura de rai...

Scumpa mama,raza dorului tau ne chiama.
Dulce mama,eu te cant cu-al meu grai.

Eu, te rog,sa fii bine,nu-ti fa drija prea mare...
De la Noi pan la tine,ne desparte-o carare.

Chiar de e vant,ori e soare dorul tau ne alina,
Iar tristetea dispare,cand  ne-aduni in gradina.


Рецензии