На Владимирской горке уже тишина...
У цей осінній прохолодний вечір.
Лиш жовтий лист щось у повітрі пише,
Повільно опускаючись на плечі.
Алеї парку стали більш прозорі,
Мов натяк, що зима вже зовсім близько.
І крізь гілля ледь проглядають зорі —
Коштовних діамантів ціла низка.
Темніє швидко, і зірки вже скоро
Змагатимуться світлом з ліхтарями.
Втрачають чіткість за Дніпром простори —
Єднає вечір землю з небесами.
Іду повільно і вслухаюсь в тишу,
Тривоги дня жену всі геть від себе.
Ось юний місяць з-поза хмарки вийшов...
Навкруг нікого, тільки я і... небо.
Свидетельство о публикации №114100202796