Загадка - Музика

Я розмовляю рядом звуків.
Рятую від любої скуки.
Без мене свята не буває.
Я людям настрій підіймаю!
Дарую серцю насолоду -
У кожний час, в любу погоду!
Я є класична і народна
І моє діло благородне...
                ( Музика. )


Рецензии