Lost at sea

Я хочу у знімках осіннього міста
загубитися.
Мій кежуал, твій макабр і волосся
на лацканах.
Із вагона в вагон цілуватися
в губи,
здійматися сміхом нервовим зненацька.
А ще до моря так хочу,
в піски.
Закинь мої чоботи межи стовпів
найближчих.
Запах спецій такий збуджуючий,
різкий,
розтерзане зорями небо, припливи, а потім тиша...

Впізнаваний семпл цілує по черзі
перетинки.
Ти вступаєш опісля, проходишся по низам,
а зверху
зникаєш. Логічна
зупинка.
І ти виринаєш із течій бітів і шерху.
Прекрасна...


Рецензии